OBI ICT bedrijven

Sponsoring en goede doelen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent ook maatschappelijke betrokkenheid. OBI uit dit door sponsoring van diverse activiteiten en door diverse goede doelen te steunen.

Go4it! Jongeren coaching
Go4it! richt zich op het coachen van jongeren, voornamelijk in de regio Eindhoven, met als doel deze een beter toekomstperspectief te bieden. Vrijwilligers uit het bedrijfsleven zetten hun kennis, (levens)ervaring en netwerk in om jongeren te helpen om straks op eigen kracht goed mee te kunnen draaien in de maatschappij.
www.go4itjongerencoaching.nl

Ameezing Valkenswaard
Lekker buiten op de statie met pinksteren in Valkenswaard.
De lente versie van het meezing festival van de Hofnar.
www.ameezingvalkenswaard.nl

Driving4Charity heeft zich verbonden aan Sorriso Kids (http://www.sorrisokids.com/). Sorisso Kids is een Valkenswaardse stichting die in Arraial d’Ajuda (Brazilië) kansarme kinderen helpt. Hier helpt Sorriso Kids deze kinderen door lokale projecten te ondersteunen. Zo bieden zij zorg aan de kinderen, die ouders niet (kunnen) geven. Deze zorg bestaat uit eten, medische zorg, scholing, sportlessen etc.. Naast dit hoofddoel, ondersteunt Driving4Charity de goede doelen ‘Kom op tegen kanker’ en de Mytylschool de Regenboog in Haarlem. Een belangrijke kernwaarde van Driving4Charity is het zero-strijkstokbeleid. Alle rijders dragen de kosten voor de deelname aan de ScanCoveryTrial zelf. Sponsorgelden en donaties gaan rechtstreeks naar de goede doelen.

Doctors for Mozambique stichting,
..helpt talentvolle, maar arme studenten arts te worden, door het collegegeld voor hen te betalen. Op die manier dragen wij bij aan een structurele oplossing voor het schrijnende tekort aan artsen in dit Afrikaans land.
www.doctorsformozambique.org

EVV Eindhoven
Een dertigtal teams zorgen voor een grote toeloop van zowel ouders als spelers, van zowel de thuisclub als de regionale bezoekende clubs. De diverse drukbezochte jeugdtoernooien die EVV Eindhoven AV organiseert, draagt hier verder aan bij.
In 2009 bestond EVV Eindhoven AV 100 jaar!
www.vveindhovenav.nl

Vogelverschrikker festival
Het idee is zo eenvoudig, het effect zo groot. Eigenlijk zoals de vogelverschrikker zelf zijn werk doet. In essentie komt het internationaal vogelverschrikkerfestival neer op het bouwen van 100 vogelverschrikkers én eten en vermaak in een tent. Het effect van dit eenvoudig concept verbaast iedere keer weer wanneer cultuur en Bourgondische inslag in de herfstvakantie kleurt.
www.vogelverschrikkerfestival.com


VT Hoflaan
Een vereniging met 240 tuinleden. De tuinleden van de vereniging komen van uit de lagen van de bevolking, zowel allochtonen als autochtonen. De vereniging vervult een maatschappelijke functie in de (kruiden)buurt in Tilburg (prachtwijk) en tracht haar laagdrempeligheid te behouden door o.a. de kosten zoveel mogelijk te drukken en het tuincomplex aantrekkelijk te maken c.q. te houden voor haar leden. Het tuincomplex biedt een ontmoetingsplaats voor de tuinleden, zodat ze hun sociale contacten kunnen onderhouden en behouden Het komt de sociale integratie ten goede en het vergroot de onderlinge betrokkenheid.
www.vthoflaan.nl

Alpe d'HuZes
...is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2010 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten.
www.alpe-dhuzes.nl - www.2climb2raise.nl


Tour for Life
In de zomer van 2011 staat een peloton fanatieke wielrenners aan de start van de Tour for Life. In acht dagen rijden ze van Italië naar Nederland. Ze beklimmen loodzware, wereldberoemde cols en fietsen ruim 150 kilometer per dag. Voor zichzelf, maar vooral voor Artsen zonder Grenzen en de miljoenen mensen die zij jaarlijks helpen.
Op de website houden alle ploegen een weblog bij en kunt u voor uw ploeg een bericht achterlaten. Tijdens de tour doen we op de homepage live-verslag. Ook plaatsen we de meest bijzondere foto’s van onderweg en komen alle Tweets van deelnemers en vrijwilligers voorbij. Via de tracker-kaart ziet u precies waar de renners fietsen.
www.tourforlife.nl


Valkenswaard on Ice
Je kunt tijdens Valkenswaard on Ice genieten van een ijsbaan van 850 m2 die volledig aangekleed is in winterse sferen. Jong en oud kunnen hun schaatsen weer uit te kast halen deze winter.

Er is een draaimolen voor de kleinsten en met de oliebollenkraam kun je er weer even tegenaan tussen het schaatsen door.
www.valkenswaardonice.nl


Carnavalsvereniging de Keien uit Waalre.
Carnaval lijkt vaak spontaan te zijn, maar er zit een enorme organisatie achter. Anders "loopt het niet"!
Een groot aantal mensen werkt achter de schermen om alles zo glad mogelijk te laten verlopen.
Per elke 10 carnavalsvierders is wel één persoon die in een of andere organisatie zit.
www.keien.nl


Stichting Carnavalsviering Striepersgat uit Valkenswaard
Carnaval lijkt vaak spontaan te zijn, maar er zit een enorme organisatie achter. Anders "loopt het niet"!
Een groot aantal mensen werkt achter de schermen om alles zo glad mogelijk te laten verlopen.
Per elke 10 carnavalsvierders is wel één persoon die in een of andere organisatie zit.
www.striepersgat.nl


Beachvolleybal Valkenswaard
Jaarlijks vindt er een groots tweedaags beachvolleybaltoernooi plaats, georganiseerd door Futsal Club Valkenswaard FCV/Dorpscafe Willem II. Een toernooi met verrassende optredens in de middag en 's avonds een live band. Een ongekend populair evenement waarbij sportiviteit, gezelligheid, muziek en eten en drinken bij elkaar komen.
www.beachvolleyvalkenswaard.nl


Harmony 'de Dommelecho'
De vereniging is erg jong en is opgericht op 12 maart 1975. In de korte tijd van haar bestaan wist de Harmonie zich op te werken tot de 2e divisie, vroeger de Ere-afdeling, van de K.N.F.M., waarvan we in 1979 het 1000ste lid werden. In februari 2001 zijn we zelfs landskampioen geworden in de basisklasse met het hoogste aantal punten van alle deelnemende korpsen.
www.dommelecho.nl


Kinder Kerst Geluk
Een fantastische kerst voor kinderen uit regio Eindhoven die normaal niet in de gelegenheid zijn om iets dergelijks mee te maken.
Stichting Kinder Kerst Geluk verzorgt voor 1.500 kinderen een geweldige, tot in de puntjes verzorgde dag. Inclusief hapjes, drankjes en met een cadeautje voor thuis. Bovendien kunnen de kinderen zich tijdens de kerstweken nog vermaken diversen leuke andere activiteiten.
www.kinderkerstgeluk.nlServerbeheer en werkplekbeheer Server- en werkplekbeheer
Online werkplekken Online werkplekken
VOIP telefonie VoIP telefonie
Verkoop hardware en software Hardware en software
Online server backup Wifi
Office 365 zakelijk Office 365

 

Vragen?

terugbel formulier
contact pagina

Maaike Priem
Systeembeheerder

Uw ICT beheer volledig ontzorgt door Hét ICT Team

040-2620999
maaike@obi.nl

 

Telefonische indicatie tarieven die van toepassing zijn op uw bedrijf?
Bel 040-2620999 en vraag naar Roger Zweegers.

 

OBI beheert ICT systemen van Microsoft

Office 365 zakelijk

OBI beheert ICT systemen van Dell

OBI beheert ICT systemen van HP

OBI zorgt voor een goede back-up van uw servers met behulp van Veeam

 

OBI zorgt met CodeTwo voor een goede migratie van uw mail naar de cloud

 

Gratis ICT update gesprek bij u op locatie? Gebruik het contact formulier

 

Klanttevredenheids-onderzoek
OBI krijgt van haar klanten een gemiddelde waardering van 8.2
Beoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijven
27 beoordelingen

 

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top