OBI ICT bedrijven

ICT uitbesteden

Wilt u uw ICT uitbesteden? Wilt u altijd en overal gebruik kunnen maken van een veilige en betrouwbare ICT-omgeving? OBI Automatisering is gespecialiseerd in ICT outsourcing voor het MKB. Kiezen voor OBI betekent dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw systeembeheer. Voor een vast bedrag per maand zorgt OBI dat uw ICT werkt. Altijd. Overal.

 

 

Waarom ICT uitbesteden?

Het inrichten én up-to-date houden van een professionele ICT omgeving brengt vaak hoge kosten en veel werk met zich mee. Heeft u een kleine of middelgrote onderneming, dan kunt u door het uitbesteden van uw systeembeheer aan OBI niet alleen kosten besparen, maar er ook op rekenen dat u altijd over een 100% betrouwbaar, veilig en professioneel netwerk beschikt.

OBI kijkt graag samen met u naar uw huidige ICT omgeving. We kijken niet allen naar de wensen van u én uw werknemers op dit moment, maar ook naar wat u in de toekomst voor uw bedrijf wenst. Vanuit onze deskundigheid op het gebied van ICT outsourcing geven wij niet alleen een gedegen advies, maar kan OBI ook maatwerk leveren in het (opnieuw) inrichten van uw ICT omgeving. Mochten u wensen veranderen in de toekomst? Wij zorgen dat uw ICT daarbij blijft aansluiten. OBI begrijpt namelijk als geen ander dat systeembeheer voor u geen doel op zich is, maar dat het in dienst dient te staan van uw bedrijf. Het moet dus gewoon werken. Daar zorgen wij voor.


ICT outsourcing door OBI

Wanneer u kiest voor ICT outsourcing door OBI dan zorgen wij voor een solide migratieplan, zodat uw bedrijf geen hinder ondervindt van de verhuizing (uiteraard zijn we op de verhuisdag bij u op locatie). U krijgt een vaste systeembeheerder toegewezen, niet alleen tijdens de opbouwfase, maar gedurende de gehele looptijd van uw contract. Deze kunt u direct bellen, zonder de tussenkomst van telefonistes of keuzemenu's. Uw systeembeheerder zorgt ervoor dat uw netwerk dagelijks wordt gecontroleerd en steeds voorzien is van de meest recente updates. Is er onverhoopt toch een storing, dan zijn we desgewenst binnen 2 uur bij u op de locatie. Natuurlijk zij we buiten kantooruren ook te bereiken.


Meer weten over wat OBI voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact op met Roger Zweegers op 040-2620999 voor meer informatie of een gratis ICT update gesprek!


SNELLE INDICATIE TARIEVEN?

Klik hier voor ons contactformulier of bel

Call Us

BEL ONS OP 040-2620999

Op werkdagen van half 9 tot 5

Call Us

 


KOLEN over OBI

Keramiek- en natuursteenleverancier Kolen werkt al jaren samen met OBI.

"OBI altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

PHENOM WORLD over OBI

Phenom World is bij OBI terecht gekomen doordat ze op zoek waren naar een niet-standaardpakket.

"Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."


Serverbeheer en werkplekbeheer Server- en werkplekbeheer
Online werkplekken Online werkplekken
VOIP telefonie VoIP telefonie
Verkoop hardware en software Hardware en software
Online server backup Wifi
Office 365 zakelijk Office 365

 

Vragen?

terugbel formulier
contact pagina

Maaike Priem
Systeembeheerder

Uw ICT beheer volledig ontzorgt door Hét ICT Team

040-2620999
maaike@obi.nl

 

Telefonische indicatie tarieven die van toepassing zijn op uw bedrijf?
Bel 040-2620999 en vraag naar Roger Zweegers.

 

OBI beheert ICT systemen van Microsoft

Office 365 zakelijk

OBI beheert ICT systemen van Dell

OBI beheert ICT systemen van HP

OBI zorgt voor een goede back-up van uw servers met behulp van Veeam

 

OBI zorgt met CodeTwo voor een goede migratie van uw mail naar de cloud

 

Gratis ICT update gesprek bij u op locatie? Gebruik het contact formulier

 

Klanttevredenheids-onderzoek
OBI krijgt van haar klanten een gemiddelde waardering van 8.2
Beoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijven
27 beoordelingen

 

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top