Online backup van uw server

OBI zorgt voor totale ontzorging op het gebied van ICT voor haar klanten in Eindhoven door een breed aanbod van ICT diensten. OBI zorgt dat ICT werkt. Altijd. Overal.

4 U hoeft geen tapes meer te verwisselen
4 Monitoring door uw vaste systeembeheerder
4 Vast bedrag per maand

 

In het kort

Een back-up van uw servers die via uw internet verbinding wordt opgeslagen in het beveiligde datacentrum van OBI. De back-up wordt gecontroleerd door middel van speciale software door uw vaste systeembeheerder.

 

De voordelen van online backup bij OBI

  • U hoeft geen tapes meer te verwisselen
  • Backup controle door uw vaste systeembeheerder van OBI
  • In geval van nood ( bijv. brand) is er de mogelijkheid om uw data en software beschikbaar vanuit het datacenter van OBI via een terminal server. Op de manier kunnen uw medewerkers vanuit thuis werken om zo de problemen te beperken.

OBI is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT omgevingen m.b.t. servers en werkplekken, VOIP telefonie en online backup.

OBI zorgt dat ICT werkt.
Altijd. Overal.

 

Overstappen naar OBI

OBI evalueert uw huidige server en bekijkt hoeveel schijfruimte er nodig is voor het maken van een back-up. Hierna krijgt u eerst advies van OBI met een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat wordt er voldoende schijfruimte voor u gereserveerd in het beveiligde datacentrum van OBI. Zo is er altijd voldoende ruimte vrij om uw back-up mogelijk te maken.

De back-up van uw server vindt plaats via internet. De instellingen hiervoor en het onderhoud hiervan worden volledig door OBI gedaan. Wanneer alle instellingen zijn voltooid wordt er vervolgens dagelijks een back-up gemaakt van uw server. Deze dagelijkse back-up wordt ook elke dag gecontroleerd door OBI.

OBI heeft een helpdesk die bereikbaar is via e-mail of telefoon. Hierdoor bent u altijd verzekerd van snelle service wanneer dit nodig is, ook in het weekend!

4 Klik hier om advies te krijgen over de beste keus voor uw back-up systeem

 

Over OBI

OBI levert sinds 01-01-2001 ICT diensten voor bedrijven met een bedrijfsgrootte van 10 tot 100 werkplekken. OBI blinkt uit door haar persoonlijke manier van communiceren en heldere terugkoppeling (duidelijke taal in digitaal).

Systeembeheer

 

Systeembeheer
Online werkplekken
VOIP telefonie
Verkoop hardware
Online backup

 

Vragen?

4 terugbel formulier
4 contact pagina

Martijn Verkuijlen
Systeembeheerder


4 +31 (0)402620999
4 martijn@obi.nl

 

Snelle indicatie tarieven?
Bel: 040-2620999 en vraag naar Wouter van de Westelaken.

 

 
 

 

Gratis ICT update gesprek? Gebruik het contact formulier

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top