OBI ICT bedrijven

Over OBI, Hét ICT-Team

 

Missie, visie en kernwaarden

Missie: Wij beloven dat ICT werkt. Altijd. Overal. Wij geloven dat medewerkers van onze klanten kunnen uitblinken in hun vak als 'hun ICT gewoon werkt'.

Visie: De verwachting van de eindgebruiker ten aanzien van de ICT is aan het veranderen; "ICT is geen thema meer, het is gewoon iets wat we gebruiken.” Hiervoor is het nodig dat de eindgebruiker wordt ondersteund door een betrokken ICT'er die niet alleen technisch vaardig is, maar ook sociaal vaardig is en meedenkt. Daarom zijn wij het ICT team; eerlijk, betrouwbaar, dienstverlenend, samenwerkend en sociaal.

 

Activiteit van OBI

OBI levert ICT-oplossingen voor het MKB met betrekking tot computernetwerken binnen een kantooromgeving. Wij streven naar totale ontzorging op het gebied van ICT voor onze klanten. Daarom biedt OBI naast ICT-diensten zoals systeembeheer en online werkplekken ook de diensten als Office 365 zakelijk, VoIP telefonie, advies soft- en hardware, wifi en server back-up .


 

"OBI zorgt ervoor dat ICT werkt. Altijd. Overal."

 

Bedrijfsstructuur van OBI

De werkmaatschappijen OBI Automatisering, OBI Webhosting en ISO Privacy Advies B.V. vallen onder de holding OBI ICT B.V.

 

Bedrijfscultuur van OBI

Binnen OBI heerst een open en flexibele bedrijfscultuur. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen op hun vakgebied. Daarom is er binnen onze organisatie alle ruimte voor het volgen van trainingen, het bezoeken van congressen en het bijwonen van vakgerelateerde lezingen. Hierdoor zijn alle OBI-medewerkers specialisten op hun vakgebied. U leest alles over onze mensen op de pagina Ons Team.

 

Continuïteit van OBI

Sinds 1 januari 2001 levert OBI ICT-diensten op basis van meerjarige contracten. Bedrijven binnen een straal van 100 km rondom Eindhoven, met een grootte van 10 tot 100 computerwerkplekken, vormen onze doelgroep. Door de focus te leggen op een gerichte doelgroep kan OBI zijn klanten optimaal bedienen. Hierdoor hebben we door de jaren heen een trouwe klantenkring gecreëerd, waardoor de continuïteit gehandhaafd blijft.

 

Onderscheidend vermogen van OBI

Hét ICT-Team van OBI blinkt uit door haar persoonlijke manier van communiceren en heldere terugkoppeling.
Uw medewerkers ontzorgen in ICT, zodat zij kunnen uitblinken in hun vak. Dat is de missie van OBI.Serverbeheer en werkplekbeheer Server- en werkplekbeheer
Online werkplekken Online werkplekken
VOIP telefonie VoIP telefonie
Verkoop hardware en software Hardware en software
Online server backup Wifi
Office 365 zakelijk Office 365

 

Vragen?

terugbel formulier
contact pagina

Maaike Priem
Systeembeheerder

Uw ICT beheer volledig ontzorgt door Hét ICT Team

040-2620999
maaike@obi.nl

 

Telefonische indicatie tarieven die van toepassing zijn op uw bedrijf?
Bel 040-2620999 en vraag naar Roger Zweegers.

 

OBI beheert ICT systemen van Microsoft

Office 365 zakelijk

OBI beheert ICT systemen van Dell

OBI beheert ICT systemen van HP

OBI zorgt voor een goede back-up van uw servers met behulp van Veeam

 

OBI zorgt met CodeTwo voor een goede migratie van uw mail naar de cloud

 

Gratis ICT update gesprek bij u op locatie? Gebruik het contact formulier

 

Klanttevredenheids-onderzoek
OBI krijgt van haar klanten een gemiddelde waardering van 8.2
Beoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijven
27 beoordelingen

 

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top