OBI ICT bedrijven

Geschiedenis van OBIOprichting
OBI is op 1 januari 2001 (het digitale getal 010101) begonnen als leverancier van intranet oplossingen voor politiële instellingen. Met een beetje reken-fantasie kun je het digitale getal omzetten in "081", lees "obi". Alhoewel er ook geruchten de ronde doen dat de bijnaam van Roger toen Obi was.
 
 
De internet Crisis
Medio 2003. Eerlijk zeggen.. op het randje! Een belofte gemaakt. We zullen nooit meer afhankelijk worden van één klant.

Opsplitsing
Medio 2005 splitst OBI op in twee verschillende bedrijven, OBI Automatisering en OBI Internet Marketing. Onderhoud van computernetwerken en het ontwikkelen van websites.

Overname
In juni 2008 heeft OBI succesvol haar eerste overname afgerond van enkele activiteiten van het bedrijf Impressed webdesign

Verhuizing
In juni 2009 is OBI verhuisd van de Fuutlaan 10 naar een nieuw pand pand op de Groenstraat 2 in het centrum van Eindhoven.
Het nieuwe pand is in lijn met de visie van OBI. Transparant in de bedrijfsvoering, toegankelijk in de communicatie, duurzaam voor het milieu en duurzaam voor de continuïteit van het bedrijf.

Wie niet kiest wordt niet gekozen
Eind 2009 kiest OBI ervoor om één ding heel erg goed te doen. Systeembeheer. Bestaande klanten worden ondergebracht bij het bedrijf VisionEars. De klanten worden hierbij zo goed mogelijk ondersteunt met een migratie periode van twee jaar.

De cloud
Medio 2008-2009 wordt OBI één van de eerste leveranciers in Nederland van "Online Windows werkplekken" oftewel "terminal server hosting". OBI staat om deze reden ook nog steeds bovenaan bij Google op deze trefwoorden.

Nieuwe look, nieuwe auto's
Medio 2010. Ze zijn inmiddels een bekend straatbeeld in Eindhoven en omstreken, maar met deze drie auto's zijn we begonnen.


Uitbreiding systeembeheer diensten
Medio 2011 wordt systeembeheer "ICT ontzorging". Dat betekent uitbreiding van de diensten die verwant zijn aan systeembeheer. zoals bijvoorbeeld VOIP telefonie en WiFi certificering. Ontzorging van de klant op gebied van ICT staat centraal.

Nog een verhuizing
In juni 2014 verhuist OBI naar de Hooge Akker 10-B op de rand van Eindhoven / Geldrop. Meer ruimte en beter toegespitst op de dienstverlening van OBI.Serverbeheer en werkplekbeheer Server- en werkplekbeheer
Online werkplekken Online werkplekken
VOIP telefonie VoIP telefonie
Verkoop hardware en software Hardware en software
Online server backup Wifi
Office 365 zakelijk Office 365

 

Vragen?

terugbel formulier
contact pagina

Maaike Priem
Systeembeheerder

Uw ICT beheer volledig ontzorgt door Hét ICT Team

040-2620999
maaike@obi.nl

 

Telefonische indicatie tarieven die van toepassing zijn op uw bedrijf?
Bel 040-2620999 en vraag naar Roger Zweegers.

 

OBI beheert ICT systemen van Microsoft

Office 365 zakelijk

OBI beheert ICT systemen van Dell

OBI beheert ICT systemen van HP

OBI zorgt voor een goede back-up van uw servers met behulp van Veeam

 

OBI zorgt met CodeTwo voor een goede migratie van uw mail naar de cloud

 

Gratis ICT update gesprek bij u op locatie? Gebruik het contact formulier

 

Klanttevredenheids-onderzoek
OBI krijgt van haar klanten een gemiddelde waardering van 8.2
Beoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijven
27 beoordelingen

 

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top