Missie en visie van OBI

 

Missie en visie "Old school"

Missie
"Uw medewerkers ontzorgen in ICT zodat zij kunnen uitblinken in hun vak. Hiervoor zijn systeembeheerders met social skills noodzakelijk! Kortom: Duidelijke taal in Digitaal !”

Visie
"OBI een autonoom groeiende organisatie laten zijn. Door het steeds verbeteren van de kwaliteit van onszelf, onze producten en het te leveren werk, worden klanten onze ambassadeurs."

 

Missie en visie "Nieuwe stijl"

(Simon Sinek)

Why?
Uw medewerkers laten uitblinken in hun vak door te ontzorgen in ICT. Dat is de missie van OBI.

How?
Om OBI-ICT ondersteuning te kunnen bieden is het nodig een brug te slaan tussen de mens en ICT. Hiervoor zijn OBI systeembeheerders met social skills noodzakelijk. Kortom, de medewerkers van OBI gebruiken:
"Duidelijke taal in digitaal!"

What?
OBI is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT omgevingen m.b.t. servers en computerwerkplekken en VOIP telefonie.

 

Passie + Talent = Energie

(Remco Klaassen)

Talent

OBI mensen blinken uit door hun persoonlijke manier van communiceren en heldere terugkoppeling.
OBI mensen willen onderscheidend zijn door sterk te zijn in communicatie. Dat uit zich in een goede terugkoppeling, meedenken met de klant en heldere antwoorden. Kortom: "Duidelijke taal in digitaal!"

Passie

ICT evolueert en fascineert! Van mainframe naar thuis computers, van thuis computers naar het internet, van het internet naar de cloud. En wij zitten middenin en bovenop alle ontwikkelingen! Wij zijn ICT-ers die wél van verandering houden.

 

Systeembeheer
Online werkplekken
VOIP telefonie
Verkoop hardware
Online backup

 

Vragen?

4 terugbel formulier
4 contact pagina

Maaike Slaets
Systeembeheerder

4 +31 (0)402620999
4 maaike@obi.nl

 

Snelle indicatie tarieven?
Bel: 040-2620999 en vraag naar Wouter van de Westelaken.

 

 
 

 

Gratis ICT update gesprek? Gebruik het contact formulier

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top