OBI ICT bedrijven


Business case Online Werkplekken van OBI - Kolen

Gesprek met Frank Driessen, financieel algemeen manager.

Kolen is al meer dan 25 jaar actief in de tegelbranche en sinds 1997 uitgebreid en gespecialiseerd in natuurstenen. De showroom van Kolen lijkt net een immens kunstwerk door de veelheid aan kleuren, stenen en structuren. Voor vaste klanten is de showroom vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week te bewonderen.

Frank Driessen, is nu twee jaar werkzaam als financieel algemeen manager bij Kolen, vormt samen met Harrie Kolen de tweekoppige directie. Frank houdt zich voornamelijk bezig met het optimaliseren van de processen en draagt de verantwoordelijkheid voor de financiën.

Waarom in de Cloud?
Kolen werkt al een aantal jaar in de Cloud. ”Ik zou bijna niet meer weten hoe het was zonder, sterker nog, toen ik hier kwam werken was Kolen al volledig werkzaam vanuit de Cloud”, geeft Frank aan.

Collega Brain Slotboom sluit aan bij het gesprek. ”We werken al lange tijd samen met OBI, ook voordat we kozen voor de Cloud. We zijn overgegaan naar de Cloud omdat onze servers verouderd waren, hierdoor werd alles trager, dus het was tijd voor iets
nnieuws” geeft Ralph aan.

”We waren ook wel klaar met het verwisselen van de bandjes, die dienden als back-up. Iedere dag moest degene die het dichtst bij de serverruimte zat, de bandjes verruilen. Dit werd wel eens vergeten. Hierdoor heb ik een keer meegemaakt dat ik mijn belangrijke gegevens niet meer terug kon halen nadat ik het per ongeluk verwijderd had.”

”Ik zou bijna niet meer weten hoe het was zonder, sterker nog, toen ik hier kwam werken was Kolen al volledig werkzaam vanuit de Cloud,” aldus Frank.

En waarom kozen jullie wederom voor OBI?

Kolen heeft ook andere partijen gevraagd om een voorstel te schrijven vóór hun overgang naar de Cloud. Uiteindelijk zijn deze voorstellen van tafel geschoven omdat de samenwerking met OBI altijd goed is geweest en de migratie naar een andere partij te veel gedoe zou opleveren.

”Dit is de vrijheid die we de mensen van Kolen willen bieden.’

De tijd vóór vrijheid
"Voorheen kon je alleen op de zaak werken. Thuis even een e-mail versturen was niet mogelijk. Nu, kan je thuis, of van waar dan ook, bij je bedrijfsgegevens. Je kunt vanaf de computer werken maar ook vanaf verschillende mobiele apparaten. De Cloud is betrouwbaar, er zijn niet vaak problemen, mensen gaan naar hun bureaublad en kunnen meteen aan de slag. Dit is de vrijheid die we de mensen van Kolen willen bieden”, zegt Frank.

Sneller internet!

Kolen werkt op zware programma’s en heeft veel bedrijfsdocumentatie. We werken intern met zeventien mensen tegelijkertijd in verschillende programma’s. Om tegelijkertijd te kunnen werken in de Cloud moet de internetverbinding uitstekend zijn. Sinds we onze internet via glasvezel hebben, gaat alles super snel.


Samenwerking
De samenwerking met OBI is goed. Punten als bereikbaarheid, stabiliteit en de snelheid waarin een probleem wordt opgelost zijn voor Kolen belangrijk in een samenwerking. Dit is wat OBI volgens Frank goed doet.

Kolen ziet in de toekomst geen redenen om te veranderen. ’Als het goed, is het goed,’ aldus Frank.Serverbeheer en werkplekbeheer Server- en werkplekbeheer
Online werkplekken Online werkplekken
VOIP telefonie VoIP telefonie
Verkoop hardware en software Hardware en software
Online server backup Wifi
Office 365 zakelijk Office 365

 

Vragen?

terugbel formulier
contact pagina

Maaike Priem
Systeembeheerder

Uw ICT beheer volledig ontzorgt door Hét ICT Team

040-2620999
maaike@obi.nl

 

Telefonische indicatie tarieven die van toepassing zijn op uw bedrijf?
Bel 040-2620999 en vraag naar Roger Zweegers.

 

OBI beheert ICT systemen van Microsoft

Office 365 zakelijk

OBI beheert ICT systemen van Dell

OBI beheert ICT systemen van HP

OBI zorgt voor een goede back-up van uw servers met behulp van Veeam

 

OBI zorgt met CodeTwo voor een goede migratie van uw mail naar de cloud

 

Gratis ICT update gesprek bij u op locatie? Gebruik het contact formulier

 

Klanttevredenheids-onderzoek
OBI krijgt van haar klanten een gemiddelde waardering van 8.2
Beoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijven Beoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijven
27 beoordelingen

 

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top