OBI ICT bedrijven

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek

 

Om inzicht te krijgen in de klanttevredenheid laat OBI regelmatig onderzoek uitvoeren. Hieronder vindt u enkele resultaten uit het onderzoek dat onderzoeksbureau Dais&Lon Communicatie tussen januari en juni 2015 voor ons deed.

 

Met welke woorden zou u OBI omschrijven?

In het onderzoek werd OBI door de respondenten met de volgende trefwoorden omschreven:

  • Kundig op hun vakgebied.
  • Prettige mensen
  • Oplossingsgericht
  • Innovatief
  • Klantgericht, zakelijk en toch informeel!
  • Flexibel
  • Maatwerk
  • Laagdrempelig

 

Welke aspecten beïnvloeden de tevredenheid?

Klanten willen dat er met hen meegedacht wordt. Daarnaast wil men graag dat problemen preventief verholpen worden. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan heeft men het liefst op een informele manier telefonisch contact met een systeembeheerder. Een aantal klanten heeft de voorkeur voor een vaste systeembeheerder.

 

Wanneer adviseren onze klanten andere organisaties om over te stappen naar OBI?

Klanten van OBI adviseren andere organisaties om OBI als ICT-partner in de arm te nemen als deze niet tevreden zijn over hun huidige leverancier van ICT-diensten en op zoek zijn naar een nieuwe betrouwbare partner. "OBI zorgt ervoor dat ICT werkt. En dat scheelt mij een hoop hoofdpijn, tijd en werk.” Aldus een respondent.

 

Hoe tevreden zijn de klanten over OBI?

Communicatiebureau Dais&Lon heeft 35 klanten van OBI uit de omgeving Eindhoven uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. 27 bedrijven hebben uiteindelijk aangegeven mee te willen doen. Het onderzoek werd bij de klanten op locatie uitgevoerd.

Uit het onderzoek is gebleken dat er ook nog enkele verbeterpunten waren. Zo vonden enkele klanten dat er op het gebied van het aandragen van oplossingen en het meedenken nog wel wat verbeterd kon worden. Door goed naar de klant te luisteren heeft OBI meteen de jaarlijkse evaluatiegesprekken aangepast, waardoor nog beter gehoor gegeven kan worden aan de verlangens van de klant. Daarnaast heeft communicatiebureau Dais&Lon brainstormsessies gehouden met onze systeembeheerders, zodat zij de klant nog beter van dienst kunnen zijn.

OBI scoort gemiddeld een 8.2 op algehele tevredenheid.

Riumssen Content Marketing Eindhoven heeft het stokje per 1 oktober 2017 van Dais&Lon Communicatie overgenomen. Om de continuïteit van de onderzoek te waarborgen zal Riumssen nieuwe en bestaande klanten regelmatig naar hun ervaring met de diensten van OBI vragen. Hierdoor kan OBI nog beter en sneller inspringen op de wensen van zijn klanten. Riumssen Content Marketing Eindhoven

 


Serverbeheer en werkplekbeheer Server- en werkplekbeheer
Online werkplekken Online werkplekken
VOIP telefonie VoIP telefonie
Verkoop hardware en software Hardware en software
Online server backup Wifi
Office 365 zakelijk Office 365

 

Vragen?

terugbel formulier
contact pagina

Maaike Priem
Systeembeheerder

Uw ICT beheer volledig ontzorgt door Hét ICT Team

040-2620999
maaike@obi.nl

 

Telefonische indicatie tarieven die van toepassing zijn op uw bedrijf?
Bel 040-2620999 en vraag naar Roger Zweegers.

 

OBI beheert ICT systemen van Microsoft

Office 365 zakelijk

OBI beheert ICT systemen van Dell

OBI beheert ICT systemen van HP

OBI zorgt voor een goede back-up van uw servers met behulp van Veeam

 

OBI zorgt met CodeTwo voor een goede migratie van uw mail naar de cloud

 

Gratis ICT update gesprek bij u op locatie? Gebruik het contact formulier

 

Klanttevredenheids-onderzoek
OBI krijgt van haar klanten een gemiddelde waardering van 8.2
Beoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijven
27 beoordelingen

 

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top