OBI ICT bedrijven

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen oftewel maatschappelijk verantwoord ondernemen, is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (omzet), met respect voor de sociale kant (mensen), binnen de ecologische randvoorwaarden (milieu). Bij duurzaam ondernemen gaat het om het vinden van de juiste balans tussen mensen, milieu en omzet.

Duurzaam ondernemen is afgeleid van het begrip duurzame ontwikkeling waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met het hier en nu maar ook met toekomstige generaties. Zodat ieder die nu leeft een goed bestaan kan hebben, zonder dat de bronnen voor de toekomst worden uitgeput.

Wij hechten bij OBI veel waarde aan duurzaam ondernemen. Daarom houden wij in de bedrijfsvoering rekening met mensen, zowel binnen als buiten het bedrijf, en het milieu. Dit realiseren wij door een motiverend personeelsbeleid te hanteren, gevolgd door de verbetering van de bedrijfsvoering en het imago, en natuurlijk aandacht voor het milieu.
Milieuvriendelijk

Het bedrijfspand is zo duurzaam mogelijk ingericht. Zo is er een warmtepomp geïnstalleerd, dit is een pijpenstelsel met water die diep onder de grond lopen. De grondwarmte zorgt ervoor dat het water verwarmd word. Het water hoeft dan alleen nog een beetje bij verwarmd te worden om te gebruiken. Dat scheelt enorm in energie.
Klik hier voor ons bewijs van duurzaamheid.

Sinds begin 2009 biedt OBI uitsluitend duurzame hosting op energiezuinige servers in een virtuele omgeving. Door slimme aanpassing van de infrastructuur en investering in zeer zuinige servers van HP streeft OBI naar een CO2 neutrale server omgeving.

Op het gebied van vervoer word gekeken naar een zuinige manier van rijden. Zo rijden onze medewerkers zuinige auto's. Ook zal er in de toekomst gekeken worden naar de aanschaf van hybride auto's.

Wij maken gebruik van duurzame energie. Ons pand op de groenstraat heeft haar elektriciteitsverbruik vergroend.Continuïteit in dienstverlening

Natuurlijk betekent duurzaam ook continuïteit. Een groot gedeelte van de dienstverlening van OBI is gebaseerd op prestatie onderhoudscontracten. Deze contracten zorgen niet alleen voor een langdurige duurzame relatie met onze klanten, maar ook dat OBI haar dienstverlening in de toekomst veilig kan stellen.
Ook houden we regelmatig een werknemerstevredenheid onderzoek, om te kijken of onze medewerkers tevreden zijn met de gang van zaken en of ze punten van verbetering hebben.


Mensen en maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent ook maatschappelijke betrokkenheid. OBI uit dit door sponsoring van diverse activiteiten en door diverse goede doelen te steunen.


Serverbeheer en werkplekbeheer Server- en werkplekbeheer
Online werkplekken Online werkplekken
VOIP telefonie VoIP telefonie
Verkoop hardware en software Hardware en software
Online server backup Wifi
Office 365 zakelijk Office 365

 

Vragen?

terugbel formulier
contact pagina

Maaike Priem
Systeembeheerder

Uw ICT beheer volledig ontzorgt door Hét ICT Team

040-2620999
maaike@obi.nl

 

Telefonische indicatie tarieven die van toepassing zijn op uw bedrijf?
Bel 040-2620999 en vraag naar Roger Zweegers.

 

OBI beheert ICT systemen van Microsoft

Office 365 zakelijk

OBI beheert ICT systemen van Dell

OBI beheert ICT systemen van HP

OBI zorgt voor een goede back-up van uw servers met behulp van Veeam

 

OBI zorgt met CodeTwo voor een goede migratie van uw mail naar de cloud

 

Gratis ICT update gesprek bij u op locatie? Gebruik het contact formulier

 

Klanttevredenheids-onderzoek
OBI krijgt van haar klanten een gemiddelde waardering van 8.2
Beoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijven
27 beoordelingen

 

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top