OBI ICT bedrijven

Office 365

Wilt u overstappen op Office 365? Bent u zich aan het oriënteren op ‘het nieuwe werken’ en/of ‘werken in de cloud’? Heeft u vragen over de veiligheid van uw bedrijfsgegevens? Of wilt u weten of Office 365 de meest geschikte oplossing is voor uw bedrijf? OBI Automatisering informeert u graag over de mogelijkheden.


 

Op zoek naar een Office 365 oplossing?

Office 365 zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot uw bedrijfsnetwerk, want bedrijfsdocumenten, programma's, e-mail en agenda’s staan allemaal in de Microsoft-cloud. Hierdoor hoeft niet meer naar kantoor om in te loggen op uw bedrijfsnetwerk.
Office 365 zakelijk


Is Office 365 geschikt voor mijn bedrijf?

ICT bedrijf OBI biedt maatwerk. Daarom geloven wij niet in het aanbieden van standaardpakketten. Ook niet als het om Office 365 gaat. Wij gaan liever eerst met u in gesprek over uw ICT wensen. Voor nu én voor in de toekomst. Samen kijken we of Office 365 de beste oplossing is voor uw bedrijf. Want laten we eerlijk zijn: er zijn ook nog andere mogelijkheden. Wij begrijpen daarnaast heel goed als u nog vragen heeft over de veiligheid, het overstappen en hoe OBI omgaat met eventuele problemen. Op die vragen geven we graag antwoord!

 

Office 365: zorgeloos overstappen met OBI

Heeft u, met of zonder onze hulp, de knoop doorgehakt en besloten dat u overstapt naar Office 365? Wij helpen u graag daarbij. Kiest u voor OBI Automatisering, dan brengen we eerst de huidige stand van zaken binnen uw bedrijf in kaart, maken daarna een migratieplan en zorgen dan voor een vlekkeloze overstap naar Office 365. Uiteraard zijn we op de dag van de ‘verhuizing’ bij u op locatie.

Ook na de verhuizing staan we graag voor u klaar. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een systeembeheer onderhoudscontract. Voor een vast bedrag per maand zorgt OBI er dan voor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw systeembeheer. We controleren dan dagelijks uw netwerk en zorgen dat het steeds voorzien is van de meest recente updates. Bij vragen of eventuele problemen kunt u direct en rechtstreeks contact opnemen met uw vaste systeembeheerder.

Toch liever een andere oplossing dan Office 365? Vragen over systeembeheer, VoIP telefonie (bellen via internet), ICT uitbesteden of andere ICT diensten? ICT bedrijf OBI helpt u graag verder. !

Meer weten over wat OBI voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een ICT update gesprek. Vul ons contactformulier in of bel naar 088-9008100.

 

 

 


KOLEN over OBI

Keramiek- en natuursteenleverancier Kolen werkt al jaren samen met OBI.

"OBI altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

PHENOM WORLD over OBI

Phenom World is bij OBI terecht gekomen doordat ze op zoek waren naar een niet-standaardpakket.

"Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."


Serverbeheer en werkplekbeheer Server- en werkplekbeheer
Online werkplekken Online werkplekken
VOIP telefonie VoIP telefonie
Verkoop hardware en software Hardware en software
Online server backup Wifi
Office 365 zakelijk Office 365

 

Vragen?

terugbel formulier
contact pagina

Maaike Priem
Systeembeheerder

Uw ICT beheer volledig ontzorgt door Hét ICT Team

040-2620999
maaike@obi.nl

 

Telefonische indicatie tarieven die van toepassing zijn op uw bedrijf?
Bel 040-2620999 en vraag naar Roger Zweegers.

 

OBI beheert ICT systemen van Microsoft

Office 365 zakelijk

OBI beheert ICT systemen van Dell

OBI beheert ICT systemen van HP

OBI zorgt voor een goede back-up van uw servers met behulp van Veeam

 

OBI zorgt met CodeTwo voor een goede migratie van uw mail naar de cloud

 

Gratis ICT update gesprek bij u op locatie? Gebruik het contact formulier

 

Klanttevredenheids-onderzoek
OBI krijgt van haar klanten een gemiddelde waardering van 8.2
Beoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijven
27 beoordelingen

 

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top