OBI ICT bedrijven

Online werkplekken


▸ Geen servers meer bij u op kantoor
Een extern (tweede) bureaublad met al uw bestaande kantoor software en documenten
▸ Altijd en overal werken met uw bestaande software programma’s
▸ Vast bedrag per maand zonder investeren in hardware en software


Al uw servers de deur uit met online werkplekken

Gebruik maken van online (Windows) werkplekken zorgt ervoor dat u geen server meer nodig heeft op locatie. Uw huidige software pakketten en data worden opgeslagen in het datacenter van OBI.

Via uw laptop of pc maakt u verbinding met een extern bureaublad en kunt u zorgeloos en veilig werken. Omdat de data extern staat opgeslagen op een server kunt u en al uw medewerkers altijd en overal werken.

 

Wat zijn online werkplekken?

Via uw laptop, pc of tablet maakt u verbinding via internet met speciaal voor uw bedrijf ingerichte servers in uw 'private cloud' in het datacentrum van OBI. Hier logt u in op uw externe bureaublad en kunt u direct aan de slag.

Het installeren en configureren van de servers en online werkplekken regelt OBI voor u. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen om te kunnen werken. Omdat de data in een private cloud staan is het mogelijk om extra werkplekken toe te voegen. De private cloud groeit met uw bedrijf mee!

Dit betekent dat er geen software meer lokaal op een laptop of pc geïnstalleerd hoeft te worden. Dit gebeurt op afstand door OBI. De software licenties heeft u voor een vast bedrag per maand.

Klik hier voor een gratis demonstratie bij u op kantoor

Klik hier voor een demonstratie video en meer voordelen van online werkplekken

 

Wat kost het?

U hoeft niet te investeren in hardware of software. Dit heeft OBI reeds voor u gedaan. In plaats daarvan betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik van de servers en de licenties van de Microsoft software.

OBI richt 'dedicated' servers in die speciaal voor uw bedrijf worden geïnstalleerd. U hoeft deze server dus niet te delen met andere bedrijven. Het tarief is afhankelijk van het aantal servers, de hoeveelheid schijfruimte en het aantal gebruikers.
Dedicated servers met Online werkplekken voor uw bedrijf zijn beschikbaar vanaf € 450,00 per maand.

▸ Gebruik het contact formulier of bel met OBI op nummer 040-2620999 voor een vrijblijvende kosten indicatie.


Overstappen naar OBI

OBI inventariseert uw huidige computernetwerk middels een quickscan en zal u op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken op gebied van ICT ontwikkelingen. De quickscan zal worden gebruikt om u van advies te voorzien in de vorm van een offerte.

Indien u akkoord bent met de offerte zal er samen met u een migratieplan worden opgesteld om de overgang zo gemakkelijk mogelijk te maken voor uw medewerkers. In dit plan staat onder andere welke software er zal worden verplaatst vanaf uw bestaande servers, welke voorkeursinstellingen gewenst zijn, de vaste contactpersonen van uw bedrijf en OBI, de planning en een communicatieplan voor uw medewerkers.

Daarna wordt er voor de veiligheid een back-up gemaakt van al uw server(s) voordat deze worden overgeplaatst naar het beveiligde datacentrum van OBI. De installatie van de servers en de migratie van de software en documenten vanaf uw bestaande computernetwerk regelt OBI voor u.

OBI maakt voor u de nieuwe bureaubladen aan en zorgt ervoor dat u vanaf uw bestaande computerwerkplekken hier toegang toe krijgt. Vervolgens krijgen u en uw medewerkers bij u op locatie instructie over de nieuwe manier van inloggen en is er alle tijd voor eventuele vragen.

Uw medewerkers kunnen vanaf dit moment voor alle ICT vragen bellen of e-mailen met de helpdesk van OBI. U krijgt een vaste systeembeheerder toegewezen die ook het onderhoud en de backups van uw servers zal verzorgen. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van de standby dienst voor storingen buiten kantoortijden.

Als laatste volgt de planning van de jaarlijkse evaluatie en uitleg over de helpdesk portal van OBI, waarin u precies kunt zien welke werkzaamheden wij voor u verrichten en de status van eventuele openstaande helpdesk verzoeken.

 

Klik hier voor een gratis demonstratie bij u op kantoor

Klik hier voor een demonstratie video en meer voordelen van online werkplekken

▸ Gebruik het contact formulier of bel met OBI op nummer 040-2620999 voor een vrijblijvende kosten indicatie.

 

 

Over OBI

OBI levert sinds 01-01-2001 systeembeheer en aanverwante ICT diensten. OBI blinkt uit door haar persoonlijke manier van communiceren en heldere terugkoppeling (duidelijke taal in digitaal).

Uw medewerkers ontzorgen in ICT zodat zij kunnen uitblinken in hun vak. Dat is de visie van OBI.

Systeembeheer

 


Serverbeheer en werkplekbeheer Server- en werkplekbeheer
Online werkplekken Online werkplekken
VOIP telefonie VoIP telefonie
Verkoop hardware en software Verkoop hardware en software
Online server backup Wifi
Office 365 zakelijk Office 365

 

Vragen?

terugbel formulier
contact pagina

Maaike Priem
Systeembeheerder

Uw ICT beheer volledig ontzorgt door Hét ICT Team

040-2620999
maaike@obi.nl

  

Telefonische indicatie tarieven die van toepassing zijn op uw bedrijf?
Bel 040-2620999 en vraag naar Roger Zweegers.

 

OBI beheert ICT systemen van Microsoft

Office 365 zakelijk

OBI beheert ICT systemen van Dell

OBI beheert ICT systemen van HP

OBI zorgt voor een goede back-up van uw servers met behulp van Veeam

OBI zorgt met CodeTwo voor een goede migratie van uw mail naar de cloud

  

Gratis ICT update gesprek bij u op locatie? Gebruik het contact formulier

  

Klanttevredenheids-onderzoek
OBI krijgt van haar klanten een gemiddelde waardering van 8.2
Beoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijvenBeoordeling klanten van het ICT beheer door OBI ICT bedrijven
27 beoordelingen

 

OBI Automatisering Eindhoven-Geldrop | 5661 NG | De Hooge Akker 10b | Tel. +31 (0)40 262 09 99, Fax. +31 (0)40 261 95 32 | KvK nr. 17130973 | Algemene voorwaarden
Top